От доста време се говори за биографичния филм за Ейми Уайнхаус

...
От доста време се говори за биографичния филм за Ейми Уайнхаус
Коментари Харесай

Поглед над успеха и трагичната смърт на Ейми Уайнхаус

От много време се приказва за биографичния филм за Ейми Уайнхаус и най-сетне продуцентите пуснаха филмов откъс на Back to Black.
 Мариса Абела, Back to Black, Сам Тейлър-Джонсън и първи взор към актрисата в ролята на Ейми Уайнхаус
Филмът, който ще ни накара да заобичаме Ейми Уайнхаус (още повече)

Първи взор към Мариса Абела като именитата певица

Във кино лентата основната роля - тази на Уайнхаус, е дадена на английската актриса Мариса Абела, като режисьор на Back to Black е Сам Тейлър-Джонсън ( " 50 нюанса сиво " ). 

Биографичния филм ще ни покаже ранните години на Ейми Уайнхаус, когато е живяла в Лондон и е почнала да си проправя път към все по-голяма публика. Внимание ще бъде обърнато и на това по какъв начин е основала и записала албума си Back to Black, който се трансформира в цялостен шлагер.

Филмът ще тръгне по кината във Англия и Ирландия през април, като през май ще бъде премиерата в Съединени американски щати. Back to Black е основан с цялостната поддръжка на The Amy Winehouse Estate, Universal Music Group и Sony Music Publishing, което значи, че във кино лентата ще чуем множеството от огромните шлагери на изпълнителката.

За късата си кариера Ейми Уайнхаус съумя да продаде над 30 милиона записа в международен мащаб. Стремглавия ѝ триумф обаче бе придружен с проблеми с разнообразни зависимости и отрицателната страна на славата и медийният интерес.
 Ейми Уайнхаус, Хийт Леджър, Мерилин Монро, Майкъл Джексън - известни персони, умряли от свръхдоза
Знаменитости, умряли от свръхдоза

Проклятието на 27-те години

Уайнхаус умря на 23 юли 2011 година на 27-годишна възраст, като тогава управляващите оповестиха като причина за гибелта ѝ е алкохолно отравяне.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР